BEKO CSA 29022

BEKO  CSA 29022 zobrazit galerii
hodnocení produktu (14)
     

Cena:

od 5 690 Kč do 8 673 Kč

Vývoj ceny

Hlídat cenu

Popis produktu BEKO CSA 29022: Provedení výrobku: bílá barva Čistý objem chladničky: 175 l Čistý objem mrazáku: 72 l Výkon Klasifikace: **** Klimatická třída: SN Třída energeticé učinnosti: A+ Spotřeba energie: 0.62 kW/2... > více informací

 
Nová recenze Přidat textovou recenzi Přidat video recenzi Přidat odkaz na recenzi

Beko CSA 29022 recenze a zkušenosti | SpotrebitelskyTest.cz

spotrebitelskytest.cz
09.08.2016 - 08:37:47
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (1)   Ne (0)

Lednice: Beko CSA 29022 | bilezbozi.info

bilezbozi.info
22.01.2016 - 22:07:12
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (0)

BEKO CSA 29022 - hodnocení zákazníků

V.K.
29.01.2014 - 17:22:53
  • velmi dobře chladí
 
  • je dost hlučná
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (1)

BEKO CSA 29022 - hodnocení zákazníků

wintris
14.05.2012 - 09:26:00
  • celkově ok
 
  • vše v pořádku (zatím)
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (1)

BEKO CSA 29022 - hodnocení zákazníků

wEnison
07.02.2012 - 21:54:00
  • Cena
 
  • Lednice je příliš mělká
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (3)   Ne (3)

BEKO CSA 29022 - hodnocení zákazníků

Hana Gloarová
06.01.2012 - 12:15:00
  • cena odpovídá vyrobku , hezky design
 
  • špatně se otvírají dvířka- lednice je lehká a dvířka dost drží:-) takže kdo ma v kuchini plovoučku stím musí počítat nebo ji celou naplnit :-)))
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (3)   Ne (3)

BEKO CSA 29022 - hodnocení zákazníků

Věra
13.09.2011 - 21:58:00
  • Nízká cena
 
  • skleněné police,u mražáku hodně UH
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (6)   Ne (5)

BEKO CSA 29022 - hodnocení zákazníků

hospodyně
18.08.2011 - 20:34:00
  • Zcela vyhovuje.
 
  • ----------
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (5)   Ne (5)

BEKO CSA 29022 - hodnocení zákazníků

Aleš
12.08.2011 - 12:41:00
  • Spokojen.
 
  • S výrobkem jsem spokojen jen uveďte na pravou míru funkci termostatu. Je mechanický ne elektronický. Děkuji.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (1)   Ne (0)

BEKO CSA 29022 - hodnocení zákazníků

mbk
03.08.2011 - 09:45:00
  • Výrobek vypadá solidně, madla jsou naštěstí dost vysoko pro pohodlné otevírání(ne vždy tak obvyklé). 5let záruka(jen při registraci výrobku na stránkách výrobce).
 
  • trochu hlučnost (byt 1+1), ale je to spíš o zvyk, každá lednice zní trochu jinak.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (5)   Ne (5)

BEKO CSA 29022 - hodnocení zákazníků

thor00
01.08.2011 - 08:58:00
  • Nejlepší poměr cena výkon. Vzhledem k ceně a 5leté záruce ji odpustím i ty drobné nedostatky a s výrobkem jsem spokojen. Dobré je prostorové řešení mrazášku (2šuplíčky, jedna vyklápěcí polička a jeden nizoučký šuplíček na led a drobnosti), v lednici mi vadí jen společní šuplík na ovoce a zeleninu.
 
  • Horší dílenské zpracování a občas hlučnější šplouchání vody.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (5)   Ne (8)

BEKO CSA 29022 - hodnocení zákazníků

p
19.07.2011 - 10:23:00
  • Navzdory některým komentářům je lednice opravdu tichá, téměř neslyšná. Občas to v ní zabublá, ale pouze několikrát za den - tak nevím jestli měli jiní jen smůlu nebo já štěstí na výrobek. Chladí velmi dobře, z pěti stupňů nastavení chladím jen na druhý a vše je OK. Vypadá velmi pěkně. Za dané peníze je to velmi dobrý výrobek.
 
  • Řemeslné provedení je poněkud horší, ale nutno říci že na místech, kam se normálně nedíváte (za šuplíky atd.). Jediná výtka je k možné výměně otevírání dveří, původně jsem měl zájem o výměnu, ale bylo mi to nedoporučeno, prý jsou s tím problémy (navíc pant pro výměnu chyběl v balení).
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (1)   Ne (0)

BEKO CSA 29022 - hodnocení zákazníků

JASELI
16.03.2011 - 08:09:00
  • ---------
 
  • --------
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (5)   Ne (6)

BEKO CSA 29022 - hodnocení zákazníků

Kraus PZ
30.01.2011 - 12:23:00
  • Po třech nedělích zatím vše OK
 
  • Zatím bez závad
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (5)   Ne (5)

BEKO CSA 29022 - hodnocení zákazníků

Jan
18.01.2011 - 10:38:00
  • Sem spokojen s pomerem cena/vyska/spotreba
 
  • Trošku vetší hlučnost, ale dá se na to zvyknout, ale zase zadny extrém.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (6)   Ne (5)

BEKO CSA 29022 - hodnocení zákazníků

Lucie Langrová
13.01.2011 - 12:51:00
  • Rozhodně zde platí poměr ceny a kvality. Dalo by se říci, že kvalita je k dané ceně lepší. Výrobek je přirovnatelný k jakýmkoliv jiným značkám, které jsou více známé a kde se platí cena navíc za značku.
  • Lednička má několik poliček i ve dveřích ( z nichž jedna je uzavíratelná), šuplík na ovoce a zeleninu.
  • V mrazáku jsou 3 šuplíky, dva vysouvací a 1 otvírací pro rychlé zamrazené ( v něm je navíc umístěna i nádoba na tvorbu ledu). Šuplíky v mrazáku jsou celé, tedy Vám nehrozí, že by drátěnými koši něco propadlo do ledničky.
  • Výkon je také velmi dobrý, lednička velmi dobře chladí i mrazí již při stupni 2, pričemž optimum je stupeň 3.
 
  • Vše je v pořádku, jen když se lednička nachlazuje tak trochu vrní, ale to je normální. Není to nijak moc hlučné.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (6)   Ne (6)

BEKO CSA 29022 - hodnocení zákazníků

Dubnová
13.01.2011 - 09:11:00
  • S nákupem kombinované lednice s mrazákem BEKO CSA 29022 jsem spokojena.
  • Taktéž se to týká samotného designu výrobku, rozdělení vnitřních prostor lednice i mrazáku. Ovládání je velmi snadné, jako velké plus hodnotím cenu tohoto výrobku.
 
  • Nemůžu výslovně napsat, že je na tomto výrobku něco, co by mi nevyhovovalo.
  • Výrobek splňuje svůj účel.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (6)   Ne (5)

BEKO CSA 29022 - hodnocení zákazníků

Honza
11.01.2011 - 19:54:00
  • Jednoduchost,skladnost.
 
  • Hlučnost,dílenské zpracování výrobku.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (7)   Ne (4)

BEKO CSA 29022 - hodnocení zákazníků

Daudy
01.12.2010 - 14:14:00
  • Občas trošku hlučnější, ale jinak vzhledem k ceně super.
 
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (5)   Ne (4)

BEKO CSA 29022 - hodnocení zákazníků

Jan Nydrle
28.11.2010 - 08:08:00
  • Celkovou spokojenost nemohu po kratke dobe ohodnotit.
 
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (5)   Ne (4)

BEKO CSA 29022 - hodnocení zákazníků

retro
24.11.2010 - 09:31:00
  • Chladnička vydává hlasité šplouchavé zvuky, podobné zavzdušněnému topení. Pokud by si ji někdo koupil nedejbože třeba do garsonky, tak si s ní v noci užije ;-) Samotný chod kompresoru je tichý a chlazení bezproblémové.
 
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (5)   Ne (5)

BEKO CSA 29022 - hodnocení zákazníků

WolfR1
22.10.2010 - 02:41:00
  • .
 
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (5)   Ne (4)

BEKO CSA 29022 - hodnocení zákazníků

Jindra
07.10.2010 - 09:33:00
  • Beko 29022 je super volba, jediné co mi na ní vadí je hluk který je způsoben prouděním chaldící kapaliny. Ten je ovšem slyšitelný pouze při úplném tichu v místnosti. Jinak se jedná o tichý a povedený produkt.
 
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (5)   Ne (4)

BEKO CSA 29022 - hodnocení zákazníků

Honza
16.09.2010 - 02:28:00
  • energetická úspornost, vysoký chladící výkon
 
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (5)   Ne (5)
Nová recenze Přidat textovou recenzi Přidat video recenzi Přidat odkaz na recenzi
;