Electrolux ERD 18002 W

Electrolux ERD 18002 W zobrazit galerii
hodnocení produktu (10)
     

Cena produktu Electrolux ERD 18002 W není známa.

 

Popis produktu Electrolux ERD 18002 W: * Chladnička s mrazákem nahoře * Energetická třída: A * Spotřeba energie: 0,570 kWh/24h * Předpokládaná roční spotřeba energie: 208 kWh/rok * Počet kompresorů: 1 * Hrubý / čistý objem chladničky: ... > více informací

 
Nová recenze Přidat textovou recenzi Přidat video recenzi Přidat odkaz na recenzi
Datart.cz
Tyto recenze poskytl obchod Datart.cz.

ELECTROLUX ERD18002W - hodnocení zákazníků

Nikola J.
04.07.2012 - 22:05:07
  • Za výbornou cenu, supr zboží.
 
  • Nic mě nenapadá.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (0)

ELECTROLUX ERD18002W - hodnocení zákazníků

Dáša
25.06.2012 - 12:54:50
  • jsem velmi spokojená, lednice je malá, má hezký design, tichá, levná
 
  • škoda, že se někdy sama nedoplní :-)
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (0)

ELECTROLUX ERD18002W - hodnocení zákazníků

Praha
20.06.2012 - 17:03:10
  • Velmi nízká hlučnost, pro jednoho až dva lidi je tato lednička naprosto vyhovující.
 
  • Mrazák by mohl být dole a chladnička nahoře. Dveře lednice se vždy otevřou úplně, mohly by mít nějakou zarážku.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (0)

ELECTROLUX ERD18002W - hodnocení zákazníků

helekola
13.06.2012 - 23:01:00
  • pro jednoho člověka super
  • tichý chod
  • cena
 
  • nemám žádnou připomínku
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (0)

ELECTROLUX ERD18002W - hodnocení zákazníků

babička
11.05.2012 - 21:35:00
  • díky své nalé šířce se vejde úplně všude
 
  • nic
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (2)   Ne (0)

ELECTROLUX ERD18002W - hodnocení zákazníků

MTomeš
08.05.2012 - 14:29:00
  • lednici mám chvíli, ale co jsem od ní očekával to splňuje
 
  • zatím nemám žádné záporné připomínky, vybíral jsem lednici za starší model Calex, takže vše je dle mých očekávání
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (1)   Ne (3)

ELECTROLUX ERD18002W - hodnocení zákazníků

Veronika
04.05.2012 - 17:14:00
  • Maximální spokojenost, tichý chod ,dobrý vnitřní prostor a uspořádání
 
  • Nic jsme neobjevili
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (1)   Ne (1)

ELECTROLUX ERD18002W - hodnocení zákazníků

Vlasta
03.05.2012 - 18:22:00
  • lednička je poměrně lehká, naprosto tichý chod
 
  • Mrazáček by mohl být uložen ve spodní části, je méně zatěžován četnosti otevírání než chladnička
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (1)   Ne (1)

ELECTROLUX ERD18002W - hodnocení zákazníků

Pepan PF
03.05.2012 - 10:16:00
  • Lednička je velikostí i svoji hmotností snadno manipulovatelná, využívá maximálně vnitřní prostor, žádné zbytečnosti, hlučnost je minimální, žádné složité ovládání, prostě zapojíte a běží, z hlediska ceny u společnosti DATART skvělý poměr cena/výkon.
 
  • Zatím nemám negativních poznatků k výrobku, mohu jen zmínit, že by bylo lepší, kdyby vlastní mrazák byl ve spodní části, ale to nijak nezmenšuje celkovou spokojenost s výrobkem.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (1)   Ne (2)

ELECTROLUX ERD18002W - hodnocení zákazníků

J.
03.05.2012 - 08:48:00
  • Příjemný pomocník,dobře řešený vnitřní prostor,příznivá cena.
 
  • Žádné připomínky.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (2)   Ne (1)

ELECTROLUX ERD18002W - hodnocení zákazníků

Pepa
03.05.2012 - 08:44:00
  • celková spokojenost
 
  • zatím jsem na nic nepřišel
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (1)   Ne (2)

ELECTROLUX ERD18002W - hodnocení zákazníků

Martin
03.05.2012 - 08:37:00
  • Pěkná, tichá.
 
  • Při ráznějším zabouchnutí dvířek odskočí a nedovřou se.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (1)   Ne (1)

ELECTROLUX ERD18002W - hodnocení zákazníků

Marcela
03.05.2012 - 07:49:00
  • Poměr cena-kvalita
 
  • nic
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (1)   Ne (0)

ELECTROLUX ERD18002W - hodnocení zákazníků

fojtidlo
17.04.2012 - 08:50:00
  • Celkově jsem spokojená s výrobkem, zatím nemá chybu!
 
  • Zatím nic.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (1)   Ne (3)

ELECTROLUX ERD18002W - hodnocení zákazníků

linwilde
06.04.2012 - 08:11:00
  • Maximální spokojenost s výrobkem.Jsem mile překvapená velikostí mrazáku. Mohu jen doporučit.
 
  • Zatím jsem nenašla chybu.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (3)   Ne (3)

ELECTROLUX ERD18002W - hodnocení zákazníků

Plastak
28.03.2012 - 12:14:00
  • Výrobek mi naprosto vyhovuje. Je minimálně hlučný, poskytuje dostatečně velký prostor a to jak v mrazáku, tak i ledničce. Členění v ledničce i mrazáku je logické a praktické.
 
  • Nepraktické se mi zdá umístění mrazáku nahoře.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (3)   Ne (3)

ELECTROLUX ERD18002W - hodnocení zákazníků

Bartů Kateřina
11.03.2012 - 12:48:00
  • byli jsme spokojeni se vším
 
  • nemám žádný problém :-)
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (4)   Ne (3)

ELECTROLUX ERD18002W - hodnocení zákazníků

HUP
21.02.2012 - 08:47:00
  • Poměr cena - užitná hodnota.
 
  • Umístění mrazáku nahoře.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (3)   Ne (3)

ELECTROLUX ERD18002W - hodnocení zákazníků

Peta
18.02.2012 - 15:52:00
  • S lednicí jsem maximálně spokojená. Má velice tichý chod a i velikost vnitřního prostoru je postačující.
 
  • Vše v pořádku
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (3)   Ne (3)

ELECTROLUX ERD18002W - hodnocení zákazníků

Libor
09.02.2012 - 09:58:00
  • Za krátkou dobu, po kterou ledničku používám, jsem velice spokojen. Jsem příjemně překvapen tichým chodem. Členění prostoru je účelné.
 
  • Pro starší osoby je nevýhodné umístění chladicího prostoru ve spodní části, která je nejčastěji používána a vyžaduje ohýbat se až k podlaze. Bylo by vhodné umístit z tohoto důvodu mrazicí prostor dolů.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (2)   Ne (3)

ELECTROLUX ERD18002W - hodnocení zákazníků

Lenka
08.02.2012 - 19:17:00
  • Lednice je uvnitř dobře řešená a oproti mé staré lednici je minimálně hlučná.
 
  • Po otočení dveří, které mi prováděli pracovníci Datartu co lednici dovezli, jsou dvířka křivě, když jsem požadovala nápravu, bylo mi sděleno, že to spravit nejde, že se to občas stává. Je to jen optická vada, takže jsem lednici nevrátila, ale radost z toho nemám. Také u ní byly nevyhovující záslepky na dvířka, takže je lednice bez nich, což rovněž kazí estetický dojem. Z těchto důvodů dávám horší celkové hodnocení.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (4)   Ne (3)

ELECTROLUX ERD18002W - hodnocení zákazníků

Štěpa
07.02.2012 - 08:35:00
  • Na prosto se vším.Nemohu si stěžovat.
 
  • Jak jsem již napsala vyhovuje mi vše.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (5)   Ne (3)

ELECTROLUX ERD18002W - hodnocení zákazníků

Janovský
07.02.2012 - 08:30:00
  • Malá hlučnost, není skoro vůbec slyšitelná
 
  • Váýška dolní police ve dveřích . nevejde se tam vyšší lahev
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (3)   Ne (3)

ELECTROLUX ERD18002W - hodnocení zákazníků

giziela
07.02.2012 - 08:16:00
  • Poměr ceny a značky je super. Parametry a vše kolem je naprosto vyhovující.
 
  • Nic.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (3)   Ne (3)

ELECTROLUX ERD18002W - hodnocení zákazníků

Dana Ste
02.02.2012 - 06:24:00
  • výkon je dobrý, poměr cena-výkon také.
 
  • Stojí v pravém rohu, ale má pravá dvířka, chybí návod zda a jak se dají přehodit vlevo.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (4)   Ne (3)

ELECTROLUX ERD18002W - hodnocení zákazníků

Luc
31.01.2012 - 08:53:00
  • Zatím spokojenost. Chod ledničky člověk přestane po čase vnímat.
 
  • zatím nic
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (3)   Ne (3)

ELECTROLUX ERD18002W - hodnocení zákazníků

iv
24.01.2012 - 16:25:00
  • není hlučná, bez problémů lze spát ve stejné místnosti
 
  • nemám výtky, jen nevím, proč se u malých ledniček nědělá automaticky mrazák dole a lednice nahoře - to je spíše obecný nedostatek, nikoliv vada výrobku ....
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (6)   Ne (3)

ELECTROLUX ERD18002W - hodnocení zákazníků

Terka
20.01.2012 - 12:19:00
  • Hezký vzhled, dostatečný prostor, téměř žádná hlučnost
 
  • Nic
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (3)   Ne (3)

ELECTROLUX ERD18002W - hodnocení zákazníků

Václav
17.01.2012 - 18:32:00
  • Velmi nízká hlučnost
 
  • Hodnocení zboží, nejasnost proč to nelze odeslat??!??!
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (3)   Ne (3)

ELECTROLUX ERD18002W - hodnocení zákazníků

kam4395@seznam.cz
12.01.2012 - 11:08:00
  • Výrobek ELEKTROLUX 1800W,memohu zatím hodnotit protože jsem z důvodů stěhování nemohl tento ,produkt zatím ohodnotit
 
  • Zatím nemohu hodnotit produkt jsem ještě meměl možnost odzkošet
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (2)   Ne (6)

ELECTROLUX ERD18002W - hodnocení zákazníků

Silva G.
11.01.2012 - 11:09:00
  • Cenová dostupnost.
 
  • Bez výhrad.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (4)   Ne (2)

ELECTROLUX ERD18002W - hodnocení zákazníků

Magda
05.01.2012 - 15:49:00
  • Cena
 
  • Nemám připomínky
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (4)   Ne (3)

ELECTROLUX ERD18002W - hodnocení zákazníků

Hanka
28.12.2011 - 20:18:00
  • Zatím zcela vyhovuje a splňuje mé očekávání. Jsem sama a toto je lednička vhodná právě pro malou domácnost. Také malá hlučnost je pro mne důležitá, protože bydlím v garsonce.
 
  • Občas, zatím jsem zaregistrovala asi 2x, vydá lednička podivný zvuk, něco jako tiché zahoukání , které ale ve chvilce utichne. Četla jsem to v jednom hodnocení ještě před nákupem, tak mě to nevyděsilo.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (3)   Ne (3)

ELECTROLUX ERD18002W - hodnocení zákazníků

Markéta
19.12.2011 - 18:33:00
  • lednička je dobře řešená, co se týče úložného prostoru a bohatě vystačí pro jednoho až dva lidi. Vítám oddělené dveře mrazáku a chladničky
 
  • hlučnost
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (3)   Ne (3)

ELECTROLUX ERD18002W - hodnocení zákazníků

jimick
15.12.2011 - 09:42:00
  • Skvělý poměr cena-výkon, dobré uspořádání vnitř. prostor, příjemný disein......
 
  • není
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (4)   Ne (3)

ELECTROLUX ERD18002W - hodnocení zákazníků

tanu
09.12.2011 - 08:52:00
  • splňuje vše, co má :-)
 
  • nic jsem nenašla
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (3)   Ne (3)

ELECTROLUX ERD18002W - hodnocení zákazníků

Zdendik
01.12.2011 - 19:04:00
  • Jsem s výrobkem spokojený.
 
  • Vše mě vyhovuje.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (3)   Ne (4)

ELECTROLUX ERD18002W - hodnocení zákazníků

blazkon
01.12.2011 - 10:29:00
  • Jelikož mám ledničku od září letošního roku zaím nemohu ohodnotit její provoz, zatím ale je bez závady a slouží k mé spokojenosti
 
  • Zatím nic nemám.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (2)   Ne (2)

ELECTROLUX ERD18002W - hodnocení zákazníků

prezident
10.11.2011 - 09:36:00
  • vzhled, zpracování, cena
 
  • nic
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (3)   Ne (3)

ELECTROLUX ERD18002W - hodnocení zákazníků

Marek
27.10.2011 - 11:13:00
  • Ledička pro menší domácnosti ve třídě A+, solidní zpracování, nízká hlučnost, vše za cenu mírně přesahující 5000 Kč. Nepotřebuje další komentář.
 
  • Budoucnost ukáže, zatím nemám výhrad.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (4)   Ne (4)

ELECTROLUX ERD18002W - hodnocení zákazníků

Eva
06.10.2011 - 06:24:00
  • Jsem s lednici moc spokojená.Skoro vůbec není slyšet a za tuhle cenu vysoce předčila mé očekávaní.
 
  • Zatím jsem nic co by mi nevyhovovalo nenašla.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (5)   Ne (5)

ELECTROLUX ERD18002W - hodnocení zákazníků

Lucky
29.09.2011 - 19:39:00
  • Nízká hlučnost, velmi nízká spotřeba
 
  • Pokud chce člověk dát něco do spodní přihrádky, musí se hooodně ohnout :)
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (6)   Ne (5)

ELECTROLUX ERD18002W - hodnocení zákazníků

kaaca
27.09.2011 - 15:42:00
  • malá velká lednička
  • oddělený mrazák
 
  • občas trochu bzučí, ale nic hrozného
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (5)   Ne (5)

ELECTROLUX ERD18002W - hodnocení zákazníků

pep
27.09.2011 - 13:15:00
  • se vším. Ovšem cena by mohla být ještě lepší!
 
  • nevím
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (5)   Ne (4)

ELECTROLUX ERD18002W - hodnocení zákazníků

Peli
22.09.2011 - 02:03:00
  • Skvělá volba pro menší domácnosti, velmi dobrý poměr ceny a výkonu.
 
  • vše ok
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (5)   Ne (5)

ELECTROLUX ERD18002W - hodnocení zákazníků

JB
19.09.2011 - 09:03:00
  • poměr výkon/cena
 
  • nemá výhrady
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (5)   Ne (5)

ELECTROLUX ERD18002W - hodnocení zákazníků

Pepa
08.09.2011 - 16:43:00
  • Vše je dobré
 
  • Nemám výhrady
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (6)   Ne (6)

ELECTROLUX ERD18002W - hodnocení zákazníků

zapavel
05.09.2011 - 08:31:00
  • Vyhovuje mému životnímu prostoru, a je cenově
  • přiměřený.
 
  • Zatím nemohu posoudit. Žádné negativa jsem neobjevil vzhledem k tomu, že to byla moje volba
  • a jsem přesvědčen, že dobrá.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (5)   Ne (3)

ELECTROLUX ERD18002W - hodnocení zákazníků

Zdenina
04.09.2011 - 07:53:00
  • Výrobek naprosto splnil mé očekávání
 
  • Nemám připomínek
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (6)   Ne (5)

ELECTROLUX ERD18002W - hodnocení zákazníků

Rosťa
02.09.2011 - 10:11:00
  • kompaktní, oceňuji vlastní dvířka mrazničku
 
  • hlučnost - nepříjemné kovové drnčivé pazvuky po celou dobu chodu kompresoru, při zapnutí/vypnutí nepříjemné lupance do počítače a rádia
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (5)   Ne (5)

ELECTROLUX ERD18002W - hodnocení zákazníků

Mirek
31.08.2011 - 14:58:00
  • Celkově spokojen
 
  • vše OK
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (5)   Ne (5)

ELECTROLUX ERD18002W - hodnocení zákazníků

fifejdak
30.08.2011 - 17:50:00
  • Splňuje moje představy.
 
  • Zatím nic.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (6)   Ne (6)

ELECTROLUX ERD18002W - hodnocení zákazníků

kamilive
12.08.2011 - 10:41:00
  • Za tu cenu je celkem prostorná, hl. mrazák, navíc úsporná a soudek pivka taky neurazí :-)
 
  • občas začne hlučet a leknu se, ale to asi každá lednice .-)
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (6)   Ne (6)

ELECTROLUX ERD18002W - hodnocení zákazníků

lepicova
02.08.2011 - 09:17:00
  • VYROBEK JSEM SI VYBRALA A JSEM S NIM CELKOVE SPOKOJENA ,NEMAM ZADNE KONKRETNE VYHRADY
 
  • ZATIM MI VYHOVUJE VSE
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (5)   Ne (5)

ELECTROLUX ERD18002W - hodnocení zákazníků

hruby
28.07.2011 - 08:17:00
  • skvělý design, příjemné ovládání, nízká hlučnost
 
  • mohla by být o dva cm nižší, nevejde se mě pod okno =)
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (4)   Ne (5)

ELECTROLUX ERD18002W - hodnocení zákazníků

Holý
25.07.2011 - 20:25:00
  • Nízká hlučnost,solidní poměr výkon/cena
 
  • Vše OK
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (4)   Ne (7)

ELECTROLUX ERD18002W - hodnocení zákazníků

peterblack
25.07.2011 - 19:05:00
  • nízká hlučnost
  • vnitřní prostor odpovídá našim potřebám
 
  • nic
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (5)   Ne (3)

ELECTROLUX ERD18002W - hodnocení zákazníků

jana.l
24.07.2011 - 19:12:00
  • s cenou
 
  • nedělené přihrádky (krytá ve dveřích) a dolní na zeleninu a ovoce)
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (4)   Ne (5)

ELECTROLUX ERD18002W - hodnocení zákazníků

Veronika
21.07.2011 - 16:29:00
  • Mám doma již druhou lednici této značky. Menší, stolovou zapínám příležitostně, když se nás doma sejde víc než je běžné. Tuto jsem si koupila pro každodenní provoz, když mi jiná lednice jiné značky vypověděla službu již po třech letech. Jsme dva a lednice bohatě vyhovuje jak velikostí, tak uspořádáním a cenou. Ač vypadá, že je malá, tak se tam vejde hodně potravin i do mrazáku. Výhodou je velký šuplík na zeleninu, kam se dají odkládat i jiné drobnosti. Skvělý poměr kvalita a cena, doporučuji.
 
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (5)   Ne (4)

ELECTROLUX ERD18002W - hodnocení zákazníků

Hrubý
18.07.2011 - 10:07:00
  • Výrobek pro jednočlenou domácnost plně uspokojuje. Nízká spotřeba.
 
  • Zatím jsem nic nezjistil
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (4)   Ne (5)

ELECTROLUX ERD18002W - hodnocení zákazníků

Jitka
15.07.2011 - 07:48:00
  • Lednička je velice vhodná pro malou domácnost, případně na chalupu nebo chatu.
 
  • 0
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (5)   Ne (6)

ELECTROLUX ERD18002W - hodnocení zákazníků

jorich
07.01.2011 - 12:59:00
  • Naprosto spokojeni, lednici jsem pořizoval do kanceláře, není vůbec hlučná, velmi dorý poměr cena/výkon.
  • Malé mínus je v kratším přivodním kabelu!! (cca1,6m)
 
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (4)   Ne (4)

ELECTROLUX ERD18002W - hodnocení zákazníků

Hehule
07.12.2010 - 14:14:00
  • spokojenost prakticky se vším, jen ne tolik pohodlné vstupování do spodních šuplíčků - příliš nízko.
 
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (7)   Ne (4)

ELECTROLUX ERD18002W - hodnocení zákazníků

alibaba
27.11.2010 - 16:02:00
  • výkoná a tichá lednice
 
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (5)   Ne (6)

ELECTROLUX ERD18002W - hodnocení zákazníků

kolářová
13.10.2010 - 18:45:00
  • nemám výhrady,snad škoda,že tato lednice není vk dostání v třídě AA+
 
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (5)   Ne (4)

ELECTROLUX ERD18002W - hodnocení zákazníků

Alice
05.10.2010 - 17:50:00
  • byla jsem spokojena
 
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (5)   Ne (4)

ELECTROLUX ERD18002W - hodnocení zákazníků

RL
21.09.2010 - 12:38:00
  • Na obrázku vypadala větší, ale jinak spokojenost. Je poměrně tichá.
 
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (5)   Ne (4)

ELECTROLUX ERD18002W - hodnocení zákazníků

jena2
19.09.2010 - 19:28:00
  • Chladnička je vyrobena čistě a důmyslně. Hlučnost proti mé dřívější chladničce Calex205 je asi poloviční, což je velmi příjemné. Důmyslná jsou i záměrně větší madla, která Vám při zavírání neumožní osahávat lakované plochy, takže chladnička bude mnoho let určitě stále jako nová. Do malého bytu (jsme s manželkou sami) ideální volba. Jsem technický typ a na každém novém výrobku hledám mouchy. Tentokrát jsem nic nenašel a jsem plně spokojen.
 
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (5)   Ne (4)

ELECTROLUX ERD18002W - hodnocení zákazníků

Irena
16.09.2010 - 18:21:00
  • Výrobek mi zcela vyhovuje.
 
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (4)   Ne (5)

ELECTROLUX ERD18002W - hodnocení zákazníků

jaja
13.09.2010 - 14:36:00
  • špatně přístupné spodní fochy (hodně nízko)
 
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (5)   Ne (4)

ELECTROLUX ERD18002W - hodnocení zákazníků

karel
13.09.2010 - 08:06:00
  • kvalitní výrobek, věřím, že bude dlouhodobě spolehlivý
 
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (5)   Ne (4)

ELECTROLUX ERD18002W - hodnocení zákazníků

Marie
05.09.2010 - 12:47:00
  • Díky svým rozměrům je vhodná spíše do menších domácností, ale i přesto je uvnitř prostorná. Jsme spokojeni.
 
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (4)   Ne (4)

ELECTROLUX ERD18002W - hodnocení zákazníků

Matina B.
03.09.2010 - 07:15:00
  • Lednice je výrazně méně hlučná než naše předchozí již 10 let stará lednice. S lednicí jsem spokojená.
 
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (4)   Ne (4)

ELECTROLUX ERD18002W - hodnocení zákazníků

Lukas
31.08.2010 - 08:29:00
  • velikosti idealni, nenapadnym vzhledem neurazi, pro malou domacnost super
 
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (4)   Ne (4)
Nová recenze Přidat textovou recenzi Přidat video recenzi Přidat odkaz na recenzi
;